Thesis of Evil Thesis of Evil

Dr Professor's Thesis of Evil

Uusin mediatiedote

Suomalaiselokuva ainoana Pohjoismaista Los Angelesiin + kansainvälinen iTunes-levitys (27.8., muokattu 29.8.2012)

Parasta Pahuutta Suomesta - suomalaisessa superpahis-elokuvassa soi amerikkalaisen OK Go -yhtyeen musiikki (14.10.2011)

Dr Professor's Thesis of Evil kutsuttiin Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille (2.9.2011)

Pressikuvat


Kuvia saa käyttää vain Dr Professor's Thesis of Evil -elokuvaa koskevaan uutisointiin ja markkinointiin.

Info

Dr Professor’s Thesis of Evil on uraauurtava, kunnianhimoinen lyhytelokuva superihmisistä fantastisessa pahisten ja sankareiden maailmassa. Elokuvaa tähtää kansainväliseen levitykseen. Elokuva kertoo Dr Professorista, aikansa suurimmasta superpahiksesta. Dr Professor on kuitenkin menettänyt kiinnostuksen intohimoonsa, pahuuksien tekemiseen. Urasta, joka alkoi rakkaudesta tuhoa, pelkoa ja väkivaltaa kohtaan, on tullut markkinavoimien vetämä sirkus. Dr Professor huomaa jääneensä markkinointikoneiston, kuuluisuutensa ja fanikulttuurin ansaan.

Thesis of Evil on supersankaritarina markkinointikoneistojen kaikkialle yltävästä kontrollista, kaupallisuudesta, kuuluisuudesta ja fanikulttuurien mielettömyydestä. Mutta ennenkaikkea se on tarina itsensä löytämisestä. Elokuva on sekoitus satiiria, draamaa, huumoria ja seikkailua sarjakuvista tutussa maailmassa.

Elokuvan työryhmä koostuu nuorista ja lahjakkaista tekijöistä (joista useimmat työskentelevät pro bono). Tekijät ovat kehittäneet elokuvaa varten uuden innovatiivisen tekniikan, Motion Novelin. Motion Novel yhdistää valokuvaa, kuvankäsittelyä, 3D-grafiikkaa, animaatiota, musiikkia ja ääntä visuaalisesti tyylikkääksi teokseksi, jota voisi kutsua eräänlaiseksi liikkuvaksi sarjakuvaksi. Elokuvan tuotantoa voi seurata näillä sivuilla sekä tuotannon Facebook ja Twitter-sivulla, joista kaikista löytyy kuvia, videoita ja kurkkauksia valmiiseen materiaaliin. Englanninkielinen elokuva on katsottavissa Suomen alueella sanomalehti Kalevan verkkosivuilla 15.1.2012 asti osoitteessa www.kaleva.fi/thesisofevil.

Lisää Motion Novel -tekniikasta (englanniksi)

Dr Professor's Thesis of Evil -elokuvan sivut 
www.thesisofevil.com
www.facebook.com/ThesisOfEvil
www.twitter.com/thesisofevil

Säveltäjä Rami Kaareston alkuperäinen musiikki elokuvaan Dr Professor's Thesis of Evil www.mikseri.net/artists/?id=139493, kuuntele kaikki raidat.

Yhteystiedot

Haluamme palvella kaikenkokoisia ja kaikenlaisia medioita parhaamme mukaan, joten kuka tietää, jos juuri nyt meillä on tarjota edustamallesi medialle supersalaista materiaalia.. Ota yhteyttä Katja-Maariaan, kun haluat promokuvia ja haastattelun tekijöiden kanssa jne.

Markkinointi & PR Manager
Katja-Maaria Kilponen
email: katja-maaria@thesisofevil.com
puh: +358 40 7637515

Ohjaaja Jukka Vidgren
email: jukka.vidgren@thesisofevil.com
puh: +358 44 3330181

Thesis of Evil -toimisto Oulu email: dr.professor@thesisofevil.com