Thesis of Evil Thesis of Evil

Superpahiksen kätyriksi

Superpahiksen kätyriksi

Leikkausharjoittelija

Etsimme leikkausharjoittelijaa kevääksi, aloittaa voi heti. Käytössäsi on Adobe Premiere ja tehtävinäsi Thesis of Evil -elokuvan making of- ja markkinointimateriaalien editointi ja koostaminen sekä Mutant Koala Picturesin muiden tuotantojen editointi ja avustaminen vastaavissa tehtävissä. Paikka sijaitsee Oulussa. Palkkaa emme pysty maksamaan, mutta sen sijaan saat oikein hienon cv-merkinnäin, rutkasti työkokemusta, editointiohjausta ja tietysti opintopisteitä. Lähetä mailia, jossa kerrot itsestäsi, taustastasi, suunnitelmistasi ja toiveistasi, osoitteisiin katja-maaria@thesisofevil.com ja jukka.vidgren@thesisofevil.com

-

Innovatiivista uutta animaatiotekniikkaa hyödyntävä Thesis of Evil sai jo ennen elokuvan julkaisua laajaa kansainvälistä huomiota: elokuvan teaseri katsottiin yli 25000 kertaa yli 140 maasta ja elokuvan nettisivuilla vierailtiin yli 80 maasta. Projekti on saanut runsaasti kehuja niin ammattilaisilta kuin yleisöltäkin.

Elokuva on hyvin poikkeuksellinen; rohkeasti superpahisnäkökulmasta tehty leffa on ensimmäinen Suomen Elokuvasäätiön tukema elokuva, jonka päälevityskanavana on internet ja mobiililaitteet. Se on myös ensimmäinen sanomalehden/mediatalon levittämä elokuva Suomessa. Thesis of Evil sai rahaa faneiltaan keväällä 2011 järjestetyssä crowd funding -kampanjassa, tavoitellulla 8000 dollarilla hankittiin elokuvan englanninkieliset ääninäyttelijät. Vuorosanat äänitettiin Pohjois-Amerikassa ja ohjattiin Oulussa Skypen välityksellä. Elokuva sai alkunsa opinnäytetyöstä ja sitä tehtiin rakkaudesta elokuvaan pitkään työryhmäpanoksella, mutta kasvoi pian itsenäiseksi ammattimaiseksi tuotannoksi.

Elokuva kutsuttiin Suomen suurimpaan elokuva-alan tapahtumaan Rakkautta & Anarkiaa -festivaalille, jossa se sai ensi-iltansa syyskuussa 2011. Elokuva lähtee kansainväliseen levitykseen vuonna 2012.

Tutustu elokuvaan tarkemmin: www.thesisofevil.comwww.facebook.com/ThesisOfEvil ja www.twitter.com/thesisofevil